Zakelijke klanten

Zakelijk account bij Occasion LaptopsJe kan zakelijk bestellen bij een medewerker van Occasion Laptops mits je bedrijf een zakelijk account heeft aangemaakt. Al onze medewerkers zijn niet alleen gepassioneerd en gedreven in IT, maar ook zeer meedenkend met de klant zijn verwachtingen waardoor de servicekwaliteit optimaal is.


Onze voordelen
Korting

Plaatst u een grote bestelling? Dan proberen we u de beste prijs te bieden. We stellen een offerte op, waarna we ze samen bekijken.

Persoonlijk contact

U krijgt als zakelijke klant bij Occasion Laptops een persoonlijke accountmanager toegewezen die u steeds te woord staat. Hij kent uw zakelijke situatie door en door, wat zaken doen veel eenvoudiger maakt.

Razendsnelle service

Een aanvraag ingediend? Er wordt diezelfde dag nog contact opgenomen door je toegewezen accountmanager.

Advies op maat

We vinden het belangrijk dat onze service en producten aan uw noden en wensen voldoen. Daarom krijgt u steeds persoonlijk advies. Hierdoor kunnen we offertes aanbieden die bij uw onderneming passen.

Meeprofiteren?Wil je met jouw bedrijf meeprofiteren van deze voordelen?

Bel dan met één van de medewerkers van Occasion Laptops - zakelijk voor meer informatie: 0529 452 113Je mag onze medewerkers natuurlijk ook altijd mailen op een van onderstaande adressen:

Jannes: jannes@voscomtronics.nl
Rico: rico@voscomtronics.nl
Linda: linda@voscomtronics.nl
Werkplaats: werkplaats@voscomtronics.nl
Administratie: administratie@voscomtronics.nl
Algemeen: info@voscomtronics.nl