Zakelijke klanten

Zakelijk account bij Occasion LaptopsWanneer je een zakelijk account hebt aangemaakt kun je ook zakelijk je bestelling plaatsen. Een zakelijk account heeft een aantal voordelen. O.a. gratis levering, staffelkortingen en desgewenst inkoop van je oude IT. Een (zakelijk) account kun je eenvoudig aanmaken op de webshop.

https://www.occasionlaptops.nl/login?back=my-account

Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleide, gepassioneerde en gedreven ICT’ers. Zij vinden het een uitdaging om met jou als klant mee te denken en samen te kijken naar de beste oplossing. Wij bieden optimale service en maken onze missie: “betrouwbaar, behulpzaam en snel” keer op keer waar.


Onze voordelen
Korting

Ben je van plan een grotere bestelling te plaatsen? Neem dan vooraf even contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij een staffelkorting toepassen bij afname van meerdere systemen. Wanneer je ons doorgeeft welke modellen en aantallen je wilt bestellen sturen wij per omgaande een prijsopgave/offerte. Uiteraard kunnen wij je ook telefonisch een prijsopgave geven wanneer dit de voorkeur heeft.

Persoonlijk contact

Als zakelijke klant bij Occasion Laptops krijg je een eigen contactpersoon toegewezen waar je ten alle tijden met al je vragen terecht kunt. Hij of zij, kent jouw zakelijke situatie door en door en kan daardoor beter adviseren.

Razendsnelle service

Heb je een aanvraag ingediend, dan wordt er diezelfde dag nog contact met je opgenomen door een van onze medewerkers.

Advies op maat

We vinden het belangrijk dat onze service en producten aan alle ICT wensen en behoeftes voldoen. Daarom krijg je steeds persoonlijk advies. Hierdoor kunnen we offertes aanbieden die bij jouw onderneming passen.

Meeprofiteren?Heb je zelf een ICT bedrijf en zou je mee willen liften op onze inkoopkanalen? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens Occasions Laptops: 0529 452 113Je mag een van onze vennoten of werknemers natuurlijk ook altijd even mailen op een van onderstaande mailadressen:

Vennoot: Jannes Vos: jannes@voscomtronics.nl
Vennoot: Rico Magsino: rico@voscomtronics.nl
Vennoot: Linda Vos-van Erk: linda@voscomtronics.nl
Technische dienst/Werkplaats: werkplaats@voscomtronics.nl
Administratie: administratie@voscomtronics.nl
Algemeen: info@voscomtronics.nl