IT-apparatuur voor je school of VZW

Laptop voor school
Als specialist in de refurbished IT-markt bieden wij al meer dan 8 jaar gebruikte IT-producten aan. Dit doen we standaard met 1 jaar garantie voor al onze particulieren klanten die een bestelling plaatsen op de webshop van Occasions Laptops. Onze professionele en toegewijde werking laat het ook toe om toestellen te leveren aan scholen en bedrijven. Aangezien hier elk jaar meer en meer vraag naar is, willen wij hier een duidelijke uitleg over geven.

Groot en passend aanbod

Er worden verschillende merken van onze gebruikte zakelijke toestellen aangeboden zoals HP, Lenovo, Dell, Fujitsu, Toshiba, Panasonic en Apple. Het assortiment bestaat uit pc’s, notebooks, toughbooks, tablets, toughpads, smartphones en monitoren. Bij aanvraag kunnen wij elke organisatie of ieder bedrijf bevoorraden met toestellen die gewenst zijn. Wij zoeken in ons netwerk naar het juiste inkoopkanalen om de wens van de klant te vervullen. Standaard wordt er 1 jaar garantie gegeven op alle toestellen. Het uitbreiden van deze garantieperiode is zeker mogelijk.

laptop groothandelProfessioneel advies en klantvriendelijke behulpzaamheid


refurbished-pc-school

Scholen, universiteiten, gemeentes, bedrijven, kerken en andere openbare instellingen kunnen bestellingen plaatsen en deze betalen bij levering. Op grote orders vragen wij slechts een klein percentage als aanbetaling. Elke klant krijgt vanaf de ‘eerste ontmoeting’ zijn eigen accountmanager/contactpersoon. Zo trachten wij een zo nauw mogelijke samenwerking aan te gaan met onze klanten. Vragen of opmerkingen worden op deze manier snel en zorgvuldig beantwoord.
Consistente en budget-vriendelijke duurzaamheid


Als organisatie draag je een steentje bij aan het milieu door gebruikte IT-apparatuur aan te schaffen. Het gevolg hiervan is de vermindering van de productie van nieuwe apparaten, evenals de CO2-emissies ten gevolge van die productie. Bovendien is de waarde en kwaliteit van professionele IT-apparatuur uit ons assortiment gegarandeerd van een zeer lange levensduur en een hoog niveau van betrouwbaarheid.

ecologisch ondernemenWe kijken uit naar een kennismaking!

Om u optimaal verder te helpen, vragen wij om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Wilt u liever zelf contact opnemen? Dit kan telefonisch of via mail.

Wij zijn bereikbaar van 10:00 - 18:00 op het nummer: +31 529 45 21 13.


Jouw bericht