Show filters

Catalogus

Kleur
Processor
Geheugen
Opslag

Macbook Pro Er is 1 product.

Macbook Pro

MacBook Pro

Een MacBook Pro is een Apple-laptop op maat gemaakt voor wie veel tijd achter zijn computerscherm doorbrengt. Hij beschikt over een i5 of i7-processor waardoor je altijd kan rekenen op voldoende snelheid. Zelfs programma’s als Photoshop, InDesign, Illustrator, iMovie, enzovoort werken zonder enig probleem. Het Apple-retinadisplay glanst als geen ander en ook de strakke metalen behuizing zorgt ervoor dat je altijd een designstuk bij je hebt.

Wij specialiseren ons in refurbished of tweedehands Apple-producten, waaronder de Macbook Pro. We garanderen je de beste service in combinatie met hoogwaardige kwaliteit. Je voelt het verschil met een gloednieuw product haast niet, wat van onze toestellen goede investeringen maakt.

Wil je een MacBook Pro kopen, maar vind je het model dat je voor ogen had niet terug in ons aanbod? Contacteer ons en wij kijken speciaal voor jou even in de toekomst. Ons aanbod wordt wekelijks geüpdatet, dus soms moet je slechts enkele dagen wachten tot jouw droomexemplaar bij ons in de winkel ligt.