Laptops Er zijn % producten.

Per pagina

Laptops

Laptop kopen

Wat onderscheid ons van anderen? Naast onze webshop hebben wij (Jannes, Rico & Linda) ook een fysieke winkel met een reparatiecentrum in Ommen. Door de korte lijntjes met onze klanten (in de winkel, telefonisch of per mail) kunnen wij snel schakelen en inspelen op de wensen van onze klanten. Vind je het lastig om op onze webshop de juiste keuze te maken? Wij helpen je hier graag bij! Dit kan zowel online als in onze fysieke winkel. Woon je te ver uit de buurt om even langs te komen, bel of mail ons gerust zodat wij je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.
Meer informatie nodig? Aarzel dan niet om onze chatfunctie te ontdekken.

Laptopaanbieding

Wekelijks staan er nieuwe aanbiedingen op onze webshop. Dit is een selectie modellen met een zeer aantrekkelijke prijs en kwaliteit verhouding. Zo zijn er o.a.systemen die zeer geschikt zijn voor studenten. Laptops waar je nog jarenlang zorgeloos mee kunt werken.

Ontdek onze promoties:

- Aanbieding laptop 200 euro

- Aanbieding laptop 300 euro

Tweedehandslaptop

Ons aanbod bestaat voornamelijk uit gebruikte laptops. Over het algemeen zijn deze in nieuwstaat. Het zijn modellen die afkomstig zijn uit het hogere segment, zoals overheidsinstellingen en het bedrijfsleven. Stuk voor stuk zijn ze door onze eigen hersteldienst volledig gecontroleerd en schoongemaakt, waardoor ze in nieuwstaat verkeren. Daarom durven wij, zonder kleine lettertjes, één jaar volledige garantie op de hardware te geven.

Laptop vergelijken in onze online laptopshop

Op onze webshop is het handiger dan ooit om de laptop te kiezen die volledig past bij jouw wensen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel om dit samen met ons te doen. 

Je kunt bij ons terecht voor meerdere soorten laptops:

  •     Kleine laptops
  •     Snelle laptops
  •     Zakelijke laptop
  •     13-inch laptop
  •     17-inch laptop
  •     15-inch laptop
  •     Laptop i5 met SSD-schijf
  •     Laptop met touchscreen

Voor ons maakt het niet uit of je in België of Nederland woont. Wanneer je online een laptop koopt, is verzenden binnen België of Nederland gratis!  Je laptop wordt binnen 1 à 2 werkdagen geleverd, ook wanneer je ervoor kiest hem zelf samen te stellen.