Show filters

Catalogus

Merk
Processor Uitleg

Desktops Er zijn % producten.

Desktops

Computer kopen

Wil je een betaalbare en snelle pc kopen? Dan is occasionlaptops.nl, onderdeel van Voscomtronics de juiste webshop voor jou. Wij leveren desktops die geheel bij jouw wensen aansluiten. Wij zijn zowel een online computershop als een fysieke winkel. Binnen ons bedrijf hebben wij een eigen reparatiedienst waar wij upgrades en onderhoud aan systemen uitvoeren.

Computeraanbieding

Wekelijkse hebben wij nieuwe modellen desktops in de aanbieding... Met deze wekelijkse promoties brengen wij desktops met de beste prijs en kwaliteit verhoudingen extra onder de aandacht en geven wij je de kans om een kwalitatief hoogwaardige pc voor een scherpe prijs kopen. Je vindt iedere pc-aanbieding zowel terug op onze webshop als in onze fysieke winkel. Op alle desktops zit 1 jaar volledige garantie op de hardware .

Tweedehands computer

Op de webshop bieden wij voornamelijk eerder gebruikte computers aan. Deze systemen komen uit het bedrijfsleven of hebben dienst gedaan bij overheidsinstellingen. Zij komen uit het hogere segment en kunnen nog jaren mee. Veel exemplaren doen zowel in uiterlijke staat als in specificaties niet onder voor nieuw. Het voordeel is dat zo’n tweede leven goed is voor het milieu, maar uiteraard ook voor uw portemonnee. Alle modellen zijn scherp en daarmee voor u gunstig geprijsd. Als koper krijgt u waar voor uw geld. Alle door ons ingekochte systemen worden door onze eigen technische dienst eerst volledig gecontroleerd. Pas nadat zij een uitvoerige controle en diverse test hebben doorstaan zijn zij geschikt voor de verkoop. Door de prima garantievoorwaarden die wij hanteren koopt u naast een prima product ook een stuk zekerheid.

Nieuwe pc of game-pc

Wil je een nieuwe computer kopen of ben je op zoek naar een goedkope game-pc? Dan ben je bij occasionlaptops.nl/ Voscomtronics ook aan het juiste adres. Nieuwe systemen bouwen wij volledig op maat. Samen kijken we naar de specificaties die nodig zijn voor jouw gebruik. Zo koop je altijd het systeem dat volledig aansluit op jouw wensen.

Een optimale game-pc kost al snel veel geld. Toch kunnen wij in veel gevallen voor een aantrekkelijke prijs een prima game-pc leveren. Dankzij onze betrouwbare inkoopkanalen van computeronderdelen kunnen wij een goede game-pc samenstellen. Zowel nieuw als refurbished. Zo is het vaak toch mogelijk een gamepc te kopen zonder dat je al te diep in de buidel hoeft te tasten. Alle systemen geven wij 14 dagen vrijblijvend op zicht. Ben je na die 14 dagen niet tevreden, dan kun je ervoor kiezen een ander systeem te kopen, of je krijgt je geld terug.  Bij Voscomtronics is het ook mogelijk laptop en computeronderdelen te kopen. Hiermee kun je je eigen systeem bouwen of upgraden. Wij informeren en adviseren je uiteraard graag geheel vrijblijvend.